Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rekord i Falkenberg

Den 29 december satte resandet med stadsbuss i Falkenberg nytt rekord. ​500 000 resor har gjorts med stadsbussarna hittills under 2015. Eric Lager blev den resenär som steg på bussen för att göra den 500 000:e resan med stadsbuss i Falkenberg i år. Han uppvaktades med blommor och presentkort från Hallandstrafiken.

Den 29 december satte resandet med stadsbuss i Falkenberg nytt rekord. ​500 000 resor har gjorts med stadsbussarna hittills under 2015. Eric Lager blev den resenär som steg på bussen för att göra den 500 000:e resan med stadsbuss i Falkenberg i år. Han uppvaktades med blommor och presentkort från Hallandstrafiken.

På tisdagen satte resandet med stadsbussarna i Falkenberg nytt rekord. Då hade 500 000 resor gjorts med stadbsbussarna under 2015.

Förra året hade stadsbussarna i Falkenberg 482 670 resande.

Ökningen hittills i år är 3,5 procent och antalet resor med stadsbussarna i Falkenberg har ökat med hela 22 procent sedan 2012, som var första året efter den omläggning av stadstrafiken i Falkenberg som gjordes i juni 2011.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)