Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Två nya Best Westernhotell i Stockholm

Winery Hotel i Solna. Foto: Winery Hotel.

Winery Hotel i Solna. Foto: Winery Hotel.

Storstockholm får två helt nya Best Westernhotell i januari – ett i city och ett vid Järva Krog i Solna. I city öppnar den 18 januari Best Wester &hotel (uttalas andhotel) och redan den 11 januari öppnar The Winery Hotel vid Järva Krog i Solna. De båda hotellen bygger på olika koncept.

Winery Hotel har 184 rum och ett eget vineri där man planerar att producera 8000 flaskor vin varje år under ledning av en vinmakare från Toscana. Stort fokus ligger på mat och vin men hotellet har också gym och Rooftop Pool & Bar.

Best Western &hotel bygger med sina 201 rum på ett helt annat koncept med mindre rum. Hotellet ligger på Apelbergsgatan, en tvärgata till Sveavägen och bara något kvarter från Hötorget. Av de 201 rummen är 61 kabinrum och 140 rum med fönster.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)