Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricon höjer tempot

Peter Norrmann, nyutnämnd Chief Operating Officer hos elbusstillverkaren Hybricon. Foto: Ulo Maasing.

Peter Norrmann, nyutnämnd Chief Operating Officer hos elbusstillverkaren Hybricon. Foto: Ulo Maasing.

Den Umeåbaserade elbusstillverkaren Hybricon har nu höjt sin produktionstakt och har fem elbussar under parallell produktion hos sin nya leverantör Ekova Electric i Tjeckien. Mot bakgrund av den ökade produktionen och för att möta en kommande expansion har företaget nu utnämnt en chief operating officer som ska leda den nya produktionsorganisationen.

Det är Peter Norrmann som under de senaste tio månaderna har arbetat som säljchef för Hybricon och före det tjänstgjort hos Lantmännen Lantbruk produktion, där Peter var fabrikschef över anläggningar i bland annat Västerås, Sala och Holmsund.

– Hybricon har nått ett läge där det krävs en operativ chef med mångårig erfarenhet av logistik och produktion. Detta för att säkerställa bolagets åtagande till sina kunder, mellan partners och vår produktionspersonal, säger företagets vd Jonas Hansson.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)