Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina stärker central verksamhetsledning

Anna Jonasson. Foto: Nobina.

Anna Jonasson. Foto: Nobina.

Nobina, som är Sveriges största bussoperatör, stärker sin centrala verksamhetsledning. Företaget har utsett den nuvarande operativa chefen Anna Jonasson till Chef för Centrala Operativa Resurser, COR, och medlem av koncernledningen. Det innebär att Nobina stärker det operativa stödet till företagets trafikområden.

De ansvarsområden som ingår i COR består av Fleet som arbetar med inköp och optimering av fordon, Fastighetsavdelningen, Underhållsavdelningen, Avdelningen för start och avveckling av trafik, Strategiskt inköp och Förbättringsgrupper.

Den nuvarande HR-direktören Peter Hagert tillträder tjänsten som Operativ chef i Nobina Sverige, med ansvar för de trafikområden som Anna Jonasson nu har ansvar för, och är fortsatt medlem av Nobina Sveriges ledningsgrupp.

Jenny Lundmark utses som tillförordnad chef för HR inom Nobinakoncernen, i avvaktan på att ny HR-direktör rekryteras.

Förändringarna genomförs den 1 mars.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)