Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Anna och Ulrika möter Riksidrottsförbundet

Idrottsrörelsen är en av de verkligt stora samarbetsparterna till svenska bussföretag. I det här avsnittet av Anna och Ulrika möter träffar Sveriges Bussföretags Ulrika Egervall och Anna Grönlund Riksidrottsförbundets generalsekreterare Stefan Bergh. Foto: Ulo Maasing.

Idrottsrörelsen är en av de verkligt stora samarbetsparterna till svenska bussföretag. I det här avsnittet av Anna och Ulrika möter träffar Sveriges Bussföretags Ulrika Egervall och Anna Grönlund Riksidrottsförbundets generalsekreterare Stefan Bergh. Foto: Ulo Maasing.

Nu är det dags för ett nytt avsnitt i vår serie Anna och Ulrika möter… Den här gången möter de båda Riksidrottsförbundets generalsekreterare Stefan Bergh. Bakgrunden är att den svenska idrottsrörelsen har ett tätt och nära samarbete med svensk bussbransch och bussföretag på många nivåer.  Bussföretag både kör och sponsrar ofta lokala idrottslag och klubbar.

Vid stora tävlingar tar tusentals åskådare, anhöriga och supportrar buss till arenorna och idrottshallarna. Ibland låter stora idrottsarrangörer bussföretag sköta hela logistiken kring evenemangen. Samtidigt finns det en hel del synpunkter på hur arenor hanterar bussparkeringar, möjligheten att släppa av resenärer och möjlighet till snabb framkörning för alla bussar som kör publik och supportrar till arenorna.

Här är Anna och Ulrika, dvs Anna Grönlund och Ulrika Egervall, båda vice vd:ar vid Sveriges Bussföretag:

[vimeo=https://vimeo.com/165848032]

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)