Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Taxi Stockholm köper in sig i Luleå

TaxiStockholm

Taxi Stockholm köper taxiföretag i Luleå. Foto: Taxi Stockholm.

Taxi Stockholmkoncernen växer norrut genom att köpa Luleås näst största taxibolag, Sexans Taxi. Enligt Taxi Stockholm har man gjort förvärvet för att stärka närvaron av det rikstäckande taxi-nätverket Svea Taxi Allians i Norrbotten. Affären innebär att Taxi Stockholmkoncernen för första gången går utanför Stockholms länsgräns i företagsförvärv.

Därmed består Taxi Stockholm nu av fyra taxibolag. Själva Taxi Stockholm har 1600 bilar och nyförvärvade Sexans Taxi etablerades 1991 och har 25 bilar.

– Vi har köpt Sexans Taxi för att befästa taxi-nätverket Svea Taxi Allians närvaro i Norrbotten. Det är ett bolag som håller den höga standard som krävs för att vara medlem i nätverket och säkra en högkvalitativ taxitjänst för de kunder som reser i flera delar av landet, säger Dimitrios Faniadis, styrelseordförande i både Taxi Stockholm och Svea Taxi Allians.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)