Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny kommunikationschef hos Nobina

David Erixon.

David Erixon.

Nobina Sverige har rekryterat en ny chef för public affairs och kommunikation. Det är David Erixon, som närmast kommer från ett uppdrag som seniorkonsult på KREAB och dessförinnan som politisk sakkunnig till dåvarande infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd och politisk tjänsteman i riksdagen. David Erixon börjar på Nobina i mitten av februari.

David Erixon efterträder Maryam Yazdanfar som går vidare till tjänsten som chef för Nobinakoncernens Operativa resursteam och kommer att leda arbetet med implementation av nya arbetssätt, resursstöd till trafikområden och med start av vunna trafikavtal.

–Vi är glada över att David Erixon kommer in i rollen som chef för public affairs och kommunikation. Nobinas verksamhet är en välintegrerad del av samhället. Vi har en stark samverkan med uppdragsgivare och kommuner vilket är en förutsättning för att vi ska kunna förenkla våra kunders vardagsresande. David kommer med sin politiska erfarenhet och sitt samhällsengagemang att bidra till bolagets utveckling, säger Jan Bosaeus, VD på Nobina Sverige.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)