Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jakt efter busseliten igång

SmartMoveDen vartannat år återkommande jakten efter de bästa exemplen inom bussnäringen är nu igång. Det är den internationella vägtransportunionen, IRU, som söker kandidater till  tre utmärkelser som traditionellt delas ut i samband med den stora bussmässan Busworld i Kortrijk i höst. IRU är på jakt efter goda exempel inom tre områden: bästa stad för bussturism, bästa bussföretag när det gäller att utveckla bussresandet i linjetrafik samt bästa företag när det gäller innovativa satsningar för att få fler att resa med turistbuss.

IRU vill nu ha in nomineringar i de här tre kategorierna. Vinnarna utses sedan av internationella juryer i respektive kategori.

De tre priserna är:

IRU City Trophy Award 2017. Här söker man anmälningar från städer och kommuner över hela världen som har genomfört åtgärder för att främja bussturismen och som inser värdet av att besökare upptäcker deras stad med turistbuss.

IRU Bus Excellence Award 2017. I den här kategorin kan bussföretag nomineras som arbetar med reguljär trafik och som är fokuserade på att öka resandet genom en enastående service till kunderna.

IRU Coach Tourism Innovation Award 2017 är öppen för företag som arbetar med bussturism och som kan visa på hur de genom innovativa åtgärder har lockat fler att använda deras tjänster.

De detaljerade reglerna för tävlingen och hur nomineringar ska göras finns här.

Taggat som: , , , , ,

Categorised in: Internationellt, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)