Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus och Flygbussarna nominerade till servicepris

Foto: Swebus.

Foto: Swebus.

Swebus och Flygbussarna har tillsammans med Arlanda Express nominerats till en utmärkelse för bästa service i kategorin Transporter på land inom den årliga utmärkelsen ServiceScore. Den slutliga pristagaren tillkännages i samband med prisutdelningen den 26 april.

Det är sjätte året i rad som ServiceScore avslöjar vilka företag och organisationer som enligt kunderna ger bäst service. Resultatet bygger på serviceupplevelser från över 3000 svenskar som sätter betyg på företagens service och anger vilka företag som överträffat deras förväntningar. De tre som fått högst betyg från konsumenterna inom varje kategori är nominerade till utmärkelsen..

– Bara att ha blivit nominerad innebär att vi har fått högt betyg på vår service, så vi är väldigt glada, säger Christel Grip, presschef för Swebus.

Inom kategorin Transporter till sjöss är Birka Cruises, Stena Line och Viking Line nominerade och i kategorin hotell är de tre nominerade kedjorna Elite Hotels, Radisson Blu och Scandic.

Totalt finns det 22 kategorier där över 170 företag, myndigheter och organisationer bedömts i ServiceScores kartläggning.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)