Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Debut med nya upphandlingsregler

Eva Rosén. Bild: Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik.

Eva Rosén. Bild: Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik.

Ewa Rosén gör sitt första officiella framträdande som ny ordförande i Kollektivtrafikens Avtalskommitté, KollA, vid kursen ”Hur påverkar den nya upphandlingslagstiftningen bussbranschen?”. Kursen äger rum i Stockholm den 11 september.

Eva Rosén tog tidigare i sommar över som ordförande i KollA efter Håkan Bergkvist. KollAs uppgift är att utveckla, förvalta och sprida kunskap om de dokument och verktyg som ingår i kollektivtrafikens avtalsprocess och är framtagen av Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik.

Eva Rosén har under många år varit upphandlingschef hos Skånetrafiken.

På programmet den 11 september finns förutom information om arbetet i Kollektivtrafikens Avtalskommitté också en genomgång av den nya upphandlingslagstiftningen, hur förändras samt frågor om skadestånd i samband med upphandlingar.

Arrangör är Sveriges Bussföretag i samarbete med advokatbyråerna MAQS och Kilpatrick Townsend. Kursen är öppen för alla intresserade och sista anmälningsdag ör den 11 augusti.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)