Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sång och musik gör väntan på bussen behagligare

Västtrrafik lanserar Pendelpausen. Foto: Eddie Löthman, Västtrafik.

Västtrrafik lanserar Pendelpausen. Foto: Eddie Löthman, Västtrafik.

Västtrafik ska göra väntan på bussen lite kortare och njutbarare med hjälp av sång och musik. Pendelpausen kallar man sin nya satsning för att ge kunderna kulturupplevelser medan de byter buss eller väntar på nästa avgång. Imorgon sker premiären. Då står Kulturskolans elever för underhållningen på Borås Resecentrum.

Med start kl. 08:30 kommer elever från Kulturskolan i Borås bjuda på livemusik och sång.

– Pendelpausen har sin utgångspunkt i en idé om att kultur och kollektivtrafik tillsammans kan bidra till det goda livet för invånarna i regionen. Vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda det här på fler platser framöver, säger Jelena Vitkovic, projektledare på Västtrafik.

Det är inte första gången Västtrafik arrangerar kulturevent i trafiken. Tidigare har kunderna fått uppleva musikuppträdanden på linje 55 ElectriCity och pianokonsert på Stenpiren Resecentrum i Göteborg.

 

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)