Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Strömma lanserar stadskort i Göteborg

Turister kliver ombord på en av Strommas Paddanbåtar i Göteborg. Vid årsskiftet lanserar Strömma ett stadskort i Göteborg. Foto: Ulo Maasing.

Turister kliver ombord på en av Strommas Paddanbåtar i Göteborg. Vid årsskiftet lanserar Strömma ett stadskort i Göteborg. Foto: Ulo Maasing.

Den stora turismkoncernen Strömma (som numera har tagit bort prickarna i ö:et och heter Stromma) utökar sin verksamhet och lanserar vid årsskiftet stadskortet Gothenburg Pass. Det är ett upplevelsekort som ska gälla på sightseeingbåtar och -bussar, museer och attraktioner. Idag driver Stromma stadskort i både Stockholm (Stockholm Pass) och Helsingfors (Helsinki Pass).

– Att driva stadskort är en verksamhet som kräver erfarenhet och specialkompetens. Detta har vi byggt upp inom Stromma under en lång tid och att lansera ett stadskort i Göteborg är ett naturligt steg för oss att ta, säger Peter Henricson COO Stromma Sverige.

– Dessutom ser vi en ökad efterfrågan på kvalitativa stadskort i och med att allt fler turister hittar till våra storstäder. Årets försäljning av Stockholm Pass har överträffat alla våra förväntningar och vi får dessutom fina omdömen från våra Stockholm Pass-kunder. Vi har därmed lysande förutsättningar att lyckas även i Göteborg.

Stromma är idag verksamt på tretton platser: Amsterdam, Utrecht, Köpenhamn, Århus, Oslo, Bergen, Ålesund, Geiranger, Stavanger, Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)