Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vinga Bus Partner blir Scaniaåterförsäljare

Vinga blir Scaniaåterförsäljare. Stående från vänster: Albert Johannesson/Vinga, Fredrik Kaldéus/Ekonomidirektör Scania Sverige, Martin Göransson/Vinga och Krister Thulin/Bussmarknadsdirektör Scania Sverige. Sittande från vänster: Simon Larsson/vd Vinga och Robert Sobocki/vd Scania Sverige.

Vinga blir Scaniaåterförsäljare. Stående från vänster: Albert Johannesson/Vinga, Fredrik Kaldéus/Ekonomidirektör Scania Sverige, Martin Göransson/Vinga och Krister Thulin/Bussmarknadsdirektör Scania Sverige. Sittande från vänster: Simon Larsson/vd Vinga och Robert Sobocki/vd Scania Sverige.

Scania Sverige AB har skrivit avtal med Vinga Bus Partner om att Vinga  ska vara återförsäljare för Scania Bussar i södra Sverige från och med den första september i år. Vinga Bus Partner har arbetat länge i bussbranschen och har hittills varit mycket framgångsrika inom bussförsäljning, både när det gäller nya och begagnade bussar.

–  Scania vill stärka sin position på den svenska bussmarknaden och Vinga utgör en viktig komponent i den strategin,  säger Robert Sobocki, vd på Scania Sverige AB .

–  Vi har längre studerat Vingas framgångar och stora busskompetens och är verkligen glada att vi lyckats få med dem i vårt lag, säger Krister Thulin, Bussmarknadsdirektör på Scania Sverige AB.

– För oss kommer Scanias breda bussprogram och marknadens största utbud av alternativa drivmedel att öka vår konkurrenskraft, säger Albert Johannesson på Vinga Bus Partner AB.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)