Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussförare lyfts fram i reklam från Hallandstrafiken

Hallandstrafiken lyfter fram sina bussförare i en ny reklamfilm. Foto: Hallandstrafiken.

Hallandstrafiken lyfter fram sina bussförare i en ny reklamfilm. Foto: Hallandstrafiken.

Hallandstrafiken lyfter fram bussförarna och deras vardag i en ny reklamfilm. Filmen visas nu på TV samt i Hallandstrafikens egna digitala kanaler som Youtube och Facebook. Hallandstrafiken förklarar i ett pressmeddelande att man med filmen vill ”rikta ett stort tack till alla våra förare som tar våra kunder till jobbet och skolan varje dag, eller till olika fritidsaktiviteter och sammankomster. De har ett viktigt jobb i att föra människor samman och förenar Halland.”

Tanken med reklamfilmen är att lyfta fram det viktiga arbete som bussfrarna gör varje dag och därmed höja förarnas status och lyfta förarna så de kan känna stolthet i sin vardag.

– Vi tänker inte alltid på att föraren har gått upp ännu tidigare än vi för att kunna ta oss dit vi ska, eller lyckats få ut bussen trots snöoväder eller storm när vi själva hellre lämnar bilen hemma.

Förarna finns där för våra kunder och ser till att de kommer fram i tid. De håller koll i trafiken medan vi som kunder kan koppla av. Tillsammans är vi Halland, framhåller Hallandstrafiken.

Här kan du se filmen:

Taggat som: ,

1 kommentar »

  1. JÄTTEBRA! Kan man få Keolis och Daniel Helldén att nappa på idén? För att inte tala om hur mycket ambulans, brandkår och polis skulle behöva uppmärksammas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)