Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

De flyttade med en verklig flyttbuss

Familjen Melander från Stockholm fick en speciell flyttbuss när de flyttade till Norrtälje på torsdagen. Foto: Nobina.

Buss 676 mellan Stockholm och Norrtälje blev på torsdagen en verklig flyttbuss, om än bara för en familj. Familjen Melander från Stockholm kunde ta bussen med allt sitt bohag när de flyttade från huvudstaden till Norrtälje.

676:an är den tätt trafikerade SL-bussen mellan de båda städerna. Linjen körs med dubbeldäckare och Nobina är operatör.

Och naturligtvis handlar det om ett kul PR-jippo från Nobinas sida. Man ville visa hur smidigt det är att pendla mellan de båda städerna med buss 676.

– Vi kommer åka dagligen med buss 676 då vi båda jobbar i Stockholm, och ser det som mycket roligt att vi även fick flytta med en dubbeldäckare. Flytten gick väldigt smidigt, Buss 676 rymmer ju mycket. En stor bonus var dessutom att det ingick flyttpizza, säger Madelene Melander.

– Vi valde ett annorlunda grepp för att få uppmärksamhet för de goda pendlarmöjligheterna mellan Norrtälje och Stockholm. Det blev dessutom till ett kul sätt kunna berätta om det fantastiska Norrtälje med omnejd. Vi vet att det kan vara jobbigt med själva flytten, och vårt erbjudande om att flytta med Buss 676 har varit mycket uppskattat och engagemanget har varit mycket över förväntan på Facebook-sidan, säger Malin Säker, marknadschef B2C på Nobina.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)