Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler bussar till flyget i Göteborg

Flygbussarna kör nu oftare mellan Göteborg och Landvetter Airport. Foto: Flygbussarna.

Sedan söndagen har Flygbussarna utökat trafiken mellan Göteborg och Landvetter Airport. Utökningen innebär att 12-minuterstrafiken mellan centrala Göteborg och Landvetter gäller fler timmar under dygnet.

Utökningen av tidtabellen innebär att 12-minuterstrafiken startar redan kl. 05.00 på vardagar och gäller till kl. 23.02. Utökningen av tidtabellen innebär i praktiken att en ny buss sätts in i trafiken mellan Landvetter Airport och Göteborg C.

– Vi vill göra Flygbussarna till det självklara valet för resor till och från Landvetter. Att resa med Flygbussarna är smidigt, prisvärt och dessutom det bästa alternativet ur miljösynpunkt. Nu utökar vi vår tidtabell för att göra det ännu mer tillgängligt för våra kunder, förklarar Zakaria Abna-Aissa, affärschef på Flygbussarna.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)