Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus växlar in på tågtrafik

Samma gröna färg som på bussarna ska prägla tågen när expressbussjätten FlixBus satsar på tågtrafik.

Den snabbt växande europeiska expressbussjätten FlixBus etablerar sig nu även på järnväg. Den 24 mars lanserar FlixTrain sin första tåglinje från Hamburg till Düsseldorf till Köln. Företaget uppger att man fram till årsskiftet kommer att ha anslutit 28 destinationer i Tyskland till FlixTrain.

– Buss och tåg kompletterar varandra perfekt. Genom att lägga till FlixTrain till FlixMobility kan vi nu erbjuda prisvärda resealternativ till ännu fler människor, säger André Schwämmlein, vd och en av grundarna av FlixMobility där FlixBus ingår.

FlixTrain kommer att integreras med FlixBus´ nätverk i hela Tyskland.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)