Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fortsättning följer för dansk bussmässa

Årets danska bussmässa hölls i Billund, nästa år blir det i Herning.

Den danska bussmässan i mässcentret i Herning kommer att fortsätta årligen fram till 2022. Det har den danska bussbranschens organisation Danske Busvognmænd och MCH Messecenter Herning nu enats om. Mässan hölls första gången 2015.

– MCH och Danske Busvognmænd har under de senaste åren byggty upp en stark traditioon kring bussmässan. Med det nya avtalet kommer vi tillsammans att stärka profilen till nytta för utställare, bussföretagare och andra besökare.

– Jag ser därför fram mot att fortsätta att stärka det goda samarbetet med MCH och utställarna under kommande år, säger Michael Nielsen, vd för Danske Busvognmænd.

Bussmässan i Herning arrangeras av MCH Messecenter Herning och Danske Busvognmænd. Den senaste mässan hölls den 16 – 17 mars vid Hotel Legoland i Billund. Nästa års mässa äger rum den 21 – 23 mars 2019 i MCH Messecenter Herning i samband med Transport 2019.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)