Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Videobloggare ska locka till sommarresor

Hallandstrafiken jagar videobloggare. Foto: Hallandstrafiken.

För att lyfta möjligheterna att resa runt i Halland med kollektivtrafiken och Hallandstrafikens sommarkort är Hallandstrafiken nu på jakt efter två videobloggare. Det är andra året i rad som man vill ha videobloggare som reser runt och visar upp Halland under en månad var. Filmerna kommer att visas löpande under hela sommaren i Hallandstrafikens sociala medier.

– Förra årets filmer blev väldigt uppskattade och hade fina tittarsiffror. Så det är klart att vi vill försöka upprepa succén även i år, säger Yasmine Möllerstöm Henstam, Hallandstrafikens kommunikationschef.

Med det sommarkort som Hallandstrafiken erbjuder kan man resa hur mycket man vill i hela Halland under perioden 15 juni – 15 augusti. Förhoppningen är att både hallänningar och turister, med hjälp av videobloggarna, ska upptäcka vad Halland har att erbjuda under sommaren.

– Med den här satsningen vill vi visa vad Halland har att erbjuda under sommaren, samtidigt som vi lyfter möjligheterna med Sommarkortet och kollektivtrafiken, säger Yasmine Möllerström-Henstam.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)