Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Göran Hallén avtackad

Efter tio år på Sveriges Bussföretag och innan dess Bussbranschens Riksförbund avtackades på måndagen organisationens näringspolitiske expert Göran Hallén. På plats fanns kollegor, men också företrädare för branschen.

Riktigt än lämnar dock inte Hallén branschen. Först ska Almedalsveckan med dess seminarier klaras av. Och om han i fortsättningen kommer att ha kontakt med bussbranschen är det ingen mer än han själv som vet. Alltjämt är nämligen hans nya uppdrag en hemlighet…

Med tårtkalas avtackades Göran Hallén på måndagen av kollegorna på Sveriges Bussföretag., Från vänster: Mikael Persson, Maria Sjölin, Lars Annerberg, Göran Hallén, Ywonne Blombäck, Göran Forssén och Ywonne Karlsson. Foto: Ulo Maasing.

Naturligtvis fanns även Sveriges Bussföretags vice vd och branschchef Anna Grönlund på plats för att tacka Göran Halléns för hans insatser under tio år. Foto: Ulo Maasing.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)