Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Midsommarpremiär mellan Stockholm och Oslo

En av de nya expressbussarna på Bus4Yous linje mellan Stockholm och Oslo. Foto: Nettbuss Bus4You.

På midsommarafton debuterar fyra nya bussar på den expressbusstrafik som Nettbuss Bus4You kör mellan Stockholm och Oslo via Arlanda. Bussarna ingår i bolagets säkerhetssatsning som inleddes i början av året och innebär ökad trygghet för förare och resenärer. De nya bussarna är Scania Irizar i8.

Totalt är nu samtliga åtta bussar som utgör första delen av satsningen utrustade med trötthetsvarnare. De fyra nytillkomna har även ett intelligent 360°-kamerasystem som ger föraren överblick i realtid utan döda vinklar.

– Våra förare och resenärer ska alltid känna sig trygga när de reser med Nettbuss Bus4You vilket gör det självklart att vi alltid fortsätter att utveckla säkerheten och vårt reseerbjudande, säger Robert Nyberg vd på Nettbuss Travel där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.

Sedan 2014 är Nettbuss Travel AB trafiksäkerhetscertifierat enligt ISO 39001:2012. Samtliga resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)