Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busstorget slår rekord

Busstorget äger i år rum på Hotel Tylösand. Foto: Hotel Tylösand.

Busstorget, bussbranschens årliga evenemang för bussturismen, slår rekord i år. På onsdagen hade 229 deltagare anmält sig till Busstorget som i år hålls på Hotel Tylösand i Halmstad den 11 – 12 april. Det är deltagarrekord. och antalet deltagare kan fortfarande öka.

Sveriges Bussföretag arrangerar Busstorget tillsammans med busstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget diskuterar deltagarna aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. De får också ta del av en agenda med aktuella programpunkter, träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra bussar och äta en trerätters middag på Hotel Tylösand.

– Vi är glada och stolta över att Busstorget växer. Målet är att få med företrädare från majoriteten av de medlemsföretag inom Sveriges Bussföretag som arbetar inom segmentet turist- och beställningstrafik.

– Busstorget med sitt skräddarsydda program och många utställare ger en tydlig nytta för våra medlemsföretag samtidigt som det också är ett sätt att för destinationer och branschintressenter visa upp bussturistbranschen, dess företag, möjligheter och utmaningar, kommenterar Anna Grönlund, branschchef Sveriges Bussföretag och moderator för Busstorget 2019.

Share Dela

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)