Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus även till Dalarna

Snart även i Dalarna.

På valborgsmässoafton den 30 april börjar expressbussjätten FlixBus att trafikera sin nya linje mellan Dalarna och Stockholm. Därmed införlivas Mora, Rättvik, Leksand, Insjön, Djurås, Borlänge och Hedemora med FlixBus övriga svenska linjenät med över 100 destinationer i Sverige. Bussarna trafikerar sträckan dagligen till och från Dalarna med förstärkta avgångar på fredagar, söndagar och måndagar.

Den nya linjen erbjuder också bra förbindelser till Arlanda flygplats. Dessutom kan passagerare resa vidare från Stockholm till andra destinationer inom Sverige och utomlands. Hela resan går att planera i en och samma bokning.

Den nya linjen har sträckningen Mora – Rättvik – Leksand – Insjön – Djurås – Borlänge – Hedemora – Enköping – Uppsala – Arlanda flygplats – Stockholm (Cityterminalen).

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)