Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Avlösning i toppen på Persontrafikmässan

Anders Rudestad, till vänster, tar över från Dan Ågren som projektledare för Persontrafikmässan. Foto: Ulo Maasing.

Nordens största mässa inom buss- och övrig kollektivtrafik genomför nu en avlösning i ledningen. Ny projektledare för mässan är Anders Rudestad. Han tar över efter Dan Ågren som varit projektledare för mässan sedan starten. Men de båda kommer att arbeta parallellt under 2019 och Dan Ågren kommer också att vara den nya ledningen behjälplig nästa år om det finns önskemål om det.

– Det känns jättebra att vi kan jobba parallellt. Det är inte vanligt i mässbranschen, säger Dan Ågren.

Anders Rudestad har arbetat länge i mässbranschen. 1995 började han på Sollentunamässan, först som säljare och sedan som projektledare. När Sollentunamässan las ner 2002 kom Anders Rudestad till Stockholmsmässan där han har arbetat som projektledare för mässor och kongresser inom en rad områden: Skolforum, Gymnasiemässan, Ljud, Ljus & Bild, S.E.E(Scandinavian Electronics Event) , Swedental med mera.

– Persontrafik är ett spännande projekt med djupt engagerade medarrangörer. Mässan är inte satt i sten. Från medarrangörerna finns en stor öppenhet för utveckling, kommenterar han sitt nya uppdrag.

– Mässan ska behålla sin nordiska karaktär. Samtidigt har vi börjat diskutera hur vi ska utveckla mässan vidare. Att föra in mer av stadsutveckling är ett av de spännande områden som kan bli aktuella. Det gäller att följa branschens utveckling, tillägger Dan Ågren.

Persontrafik hålls varannat år och alternerar mellan Svenska Mässan i Göteborg och Stockholmsmässan i Älvsjö. Anders Rudestad kommer i likhet med Dan Ågren att ansvara för mässan både när den hålls i Göteborg och när den äger rum i Stockholm.

Nästa upplaga av Persontrafik äger rum på Svenska Mässan i Göteborg 20 – 22 oktober nästa år.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)