Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jonas Helsner åter i bussbranschen

Jonas Helsner återvänder till Svenska Neoplan och Neoplan Väst.

En välkänd profil gör comeback i bussbranschen. Efter något år i annan verksamhet återvänder Jonas Helsner till Svenska Neoplan där han också tidigare arbetade med försäljning av MAN/Neoplan och Temsa på den svenska marknaden.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Jonas tillbaka till oss. Vi är övertygade om att han är helt rätt person för oss. Med sin bakgrund, erfarenhet och kontaktnät ger han oss starka möjligheter att öka våra marknadsandelar och att säkra den service vi önskar ge våra kunder. säger Neoplan Västs vd Joachim Bay.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)