Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vann uppgraderad tankning av SL-bussar

Identic uppgraderar tankningssystem på tre av SL:s bussdepåer. Bild: Identic.

Företaget Identic, med huvudkontor i Vallentuna norr om Stockholm, har vunnit flera stora, offentliga upphandlingar som gäller uppgradering av busstankningssystem på tre SL-ägda bussdepåer i Storstockholm.

De tre upphandlingarna gäller totalentreprenad för en omfattande uppgradering och utbyggnad av busstankningshallar och bränslerelaterad infrastruktur på tre av SL:s bussdepåer. Det är depåer i Botkyrka, Tyresö och Norrtälje.

Kontrakten har ett sammanlagt ordervärde på elva miljoner kronor, och arbetet som påbörjas under 2019 kommer att pågå under de kommande två åren.

– Vi har haft ett nära samarbete med kollektivtrafiken i Stockholm under många år och ser fram emot att leverera dessa uppgraderingsprojekt i Botkyrka, Tyresö och Norrtälje. Projekteten innehåller flera produkter från vårt intelligenta depåsystem, och dessa moduler garanterar att bussarna på de aktuella bussdepåerna fortsätter att tankas med våra tillförlitliga och miljövänliga spillfria tankningssystem, säger Richard Holt, vd för Identic.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)