Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Agneta Weissglas permanent hos Svensk Kollektivtrafiks

Agneta Weissglas. Foto: Svensk Kollektivtrafik.

Efter fem år som kommunikationskonsult hos Svensk Kollektivtrafik anställs nu Agneta Weissglas på heltid som kommunikationsansvarig vid organisationen. Hon är välbekant även för många av Sveriges Bussföretags medlemmar efter att under flera år ha arbetat med motsvarande uppgifter på dåvarande Svenska Bussbranschens Riksförbund.

Agneta Weissglas har även arbetat med bland andra Veolia, Vectura och Partnersamverkan.

Samtidigt ändras informationschefen Anita Stenhardts roll i och med att hon får ett tydligare fokus på marknadsfrågor, övergripande ansvar för alla event och att driva och utveckla Svensk Kollektivtrafiks förarcertifieringar. Hon går även in som styrelsesekreterare.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)