Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ännu ett företagsköp av Bergkvarabuss

På fortsatt köpstråt. Foto: Ulo Maasing.

Bergkvarabuss förvärvar ytterligare ett företag, sedan det häromdagen blev klart att man köper Fårbobuss i Oskarshamn. Nu har Bergkvarabuss köpt AB Torsås taxi & Thomas service-taxi. AB Torsås Taxi och Thomas Service-taxi sysselsätter ca 10 medarbetare och äger totalt åtta fordon. Inga personalförändringar sker i samband med förvärvet, uppger Bergkvarabuss.

AB Torsås Taxi & Thomas Service-taxi har fram tills nu ägts av Ylva och Thomas Nilsson som bedrivit trafik sedan 2002. Bolagen bedriver framförallt sjukresor, särskoleskjuts och färdtjänst i Torsås och Kalmar för Kalmar Länstrafik (KLT).

– Bolagen, med sin inriktning på främst sjukresor, särskola och färdtjänst, passar väl in i den verksamhet som Bergkvarabuss bedriver i Söderåkra och Kalmar, vilket ökar möjligheterna för en optimerad verksamhet, säger Per Thorsell, vd för Bergkvarabuss.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)