Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busstorget öppet för bokningar

Busstorget 2020 äger rum på Aronsborg i Bålsta, nordväst om Stockholm den 16-17 april. Nu har arrangemanget öppnat för bokningar. Foto: Nordic Choice Hotels.

Den årliga branschträffen för alla som arbetar med bussturism, Busstorget, har nu öppnat för bokningar för 2020 års upplaga. Busstorget 2020 äger rum på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta utanför Stockholm den 16 – 17 april.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Busstorget är öppet för såväl medlemmar i Sveriges Bussföretag som övriga bussföretagare och det går bra att komma fler från varje företag.

På Busstorget finns det tillfälle att möta kollegor från bussbranschen och att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål.

En rad busstillverkare och -leverantörer finns också på plats och stället ut bussar samt erbjuder provkörning. Dagsaktuella seminarier, mingel med branschkollegor och en trerättersmniddag ingår också i det som bjuds.

Klicka här för mer information och anmälan.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)