Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis ändrar i ledningen

Karin Eriksson Malmén, ny kommunikationsdirektör hos Keolis Sverige.

Keolis Sverige har utsett Karin Nilsson Malmén till kommunikations-direktör i företaget. Hon kommer närmast från en post som kommunikationschef i koncernledningen för Infranord AB och tillträder sin befattning på Keolis den 23 mars.

– Jag är väldigt glad och nöjd med rekryteringen av Karin Nilsson Malmén till ny kommunikationsdirektör, säger Keolis vd Jan Kilström. Hon har den erfarenhet och kunskap som behövs för att utveckla vår viktiga kommunikation med resenärer, medarbetare, uppdragsgivare och samarbetspartners.

– Keolis underlättar många människors vardag genom att leverera pålitlig och miljömässigt hållbar kollektivtrafik. Detta är en god utgångspunkt för vår nya kommunikationsdirektör, säger Jan Kilström.

– Lokalt anpassad och hållbar lokaltrafik utgör blodomloppet i ett samhälle. Keolis är en av de bästa aktörerna inom detta område och jag ser fram mot att få använda min kompetens för att öka medvetenheten och kunskapen om Keolis fördelar hos såväl kunder och samarbetspartners som resenärer, medarbetare och även blivande medarbetare säger Karin Nilsson Malmén.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)