Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Corona stoppar RK:s TUR

RK Travel Groups vd Göran Grell tvingas ställa in årets upplaga av RK:s TUR. Foto: Ulo Maasing.

På grund av det nya coronaviruset, Covid-19, har resegrossisten RK Travel Group tvingats att ställa in sin årliga stora träff för bussbranschen, RK:s TUR 2020. Arrangemanget har sedan starten utvecklats till en branschträff som lockar stora delar av den svenska bussresenäringen och skulle ägt rum den 19 mars. Men RK har inte skrotat planerna på ett arrangemang utan bara flyttat fram mötet.

– När vi kan genomföra den är för tidigt att säga, men det blir ett revanschsuget och energifyllt RK’s TUR 2.0, skriver RK till dem som hade planerat att komma till arrangemanget.

Företaget hade redan planerat att ändra programmet på grund av coronaviruset, bland annat med en paneldebatt och ett speakers corner med fokus på frågan.

– Med hela branschen samlad hos oss – kunder, leverantörer, branschföreningar, partners, press och så vidare såg vi en möjlighet att göra RK’s TUR till en välbehövd samlingspunkt för erfarenhetsutbyte och information kring den speciella situation som vi alla befinner oss i just nu.

– Men eftersom större sammankomster kommer att begränsas såg vi idag tyvärr ingen annan möjlighet att flytta fram vår branschträff, skriver RK Travel Group.

Dock kommer man att även i år dela ut Guldbussen och även utse vinnaren i sin säljtävling. Prisutdelningarna kommer att sändas per länk, men bussmagasinet.se planerar att också vara på plats.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)