Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina justerar i toppen

Nobinas vice koncernchef Jan Bosaeus går i pension den 1 april. Foto: Nobina.

Med anledning av att Nobinas vide koncernchef Jan Bosaeus går i pension den 1 april genomför Nobina samtidigt några mindre justeringar i koncernledningen. Arbetsuppgifterna kommer att fördelas inom befintlig koncernledning.

Efter 18 år på Nobina har Jan Bosaeus beslutat sig för att gå i pension. Bosaeus har under sina år på Nobina innehaft flera ledande befattningar i bolaget, bland annat som vd i Nobina Sverige och sedan september 2018 rollen som vice koncernchef.

− Jan Bosaeus har under sina år på Nobina varit en viktig del av det som idag är Nobina och de starka värderingar som genomsyrar bolaget. Under sina 16 år som vd för Nobina Sverige, utvecklades bolaget till den ledande och trovärdiga aktören på kollektivtrafikmarknaden som Nobina idag är känt som. Ett stort tack och lycka till med en välförtjänt pension, säger Magnus Rosén, koncernchef och vd på Nobina.

Samtliga arbetsuppgifter kommer att fördelas inom befintlig koncernledning och förändringarna träder i kraft den 1 april.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)