Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Turistbussföretag rycker in som stöd åt SL

Kör gratis när SL står. Johan Ekman med sina chaufförer. Foto: Kristian Pohl för Zap PR.

På grund av nerskärningar i busstrafiken som SL i Storstockholm på grund av covid-19-pandemin har genomfört sedan i måndags griper  nu Ekmanbuss in på eget initiativ och kompletterar trafiken på linje 72 mellan Odenplan och Frihamnen. Från och med torsdagen den 26 mars rycker Ekmanbuss – Flexibussitet in och bjussar på komfortabla resor med fritt kaffe på sträckan – alldeles gratis!

– Då ett flertalet kollegor i bussbranschen drar ner på turerna  till Frihamnen ser vi på EkmanBuss Flexibussitet snabbt ett ökat behov för personaltransport, skriver företaget på sin facebooksida.
– Vi på EkmanBuss Flexibussitet har även påverkats av detta då vi har permitterade chaufförer som gärna vill arbeta.

– Vi vill vara ett föredöme i en lamslagen bransch, där vi med desinficerade bussar tryggt kör personal som vill och kan fortsätta arbeta. På så sätt hjälper vi att stimulera ekonomin. Detta riktar sig till all personal som sitter i Frihamnsområdet och vi bjuder självklart på turen såväl som färskbryggt kaffe.

Ekmnanbuss kör den unika shuttleservicen från Odenplan från Odenplan kl 7.30 och 8.30 från och med torsdagsmorgonen den 26 mars och framåt.

Taggat som: , , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)