Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tallink Silja ökar på Gotland

Gotlandskryssningarna med Silja Symphony utökas. Foto: Tallink Silja.

Tallink Silja kommer att öka sina kryssningar på Gotland meddelar rederiet som uppger att man fått ett överväldigande mottagande på beskedet (klicka här) att man dirigerar om Silja Symphony till rutten Stockholm-Visby under sommaren på grund av reserestriktionerna till Finland. Därför har rederiet beslutat att sätta in ytterligare avgångar för att kunna möta efterfrågan. Dessutom öppnar rederiet för att gotlänningar ska kunna kryssa från Visby till Stockholm.

– Trycket på vår kundtjänst har varit högt under hela helgen sedan biljettsläpp fredag 12 juni. Eftersom vi har halverat antalet passagerare på varje kryssning för att säkerställa möjligheten till distans och därmed en trygg och säker resa, så känns det väldigt bra att nu kunna erbjuda fler avgångar så att alla som vill får möjlighet att för första gången kryssa med oss till Visby, säger Marcus Risberg, vd på Tallink Silja.

– Vi har fått många frågor om varför inte också gotlänningarna kan åka på kryssning. Därför känns det extra roligt att nu kunna meddela att vi kommer att erbjuda även boende på Gotland att få njuta av en inhemsk kryssning denna märkliga sommar.

Från att tidigare ha planerat kryssningar under första delen av juli har Tallink Silja nu utökat sitt kryssningsprogram med Silja Symphony till början av augusti.

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)