Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Från Hogia till Triona

Mats Johansson lämnar Hogia och går till Triona. Foto: Hogia.

IT-företaget Triona i Göteborg, som har flera kunder inom kollektivtrafiken, har rekryterat Mats Johansson som ledare med ansvar att utveckla Trionas affär inom kollektivtrafikområdet. Han kommer att vara baserad i Göteborg och arbeta med kollektivtrafikens aktörer i Sverige, Norge och Finland. Han tillträder sin nya post den 1 oktober.

Senast kommer Mats Johansson från Hogiagruppen där han var chef för affärsområdet transport och representerade Hogia i ITxPT. Innan det har Mats haft flera ledande befattningar i operatörsledet inom kollektivtrafiken, bland annat som chef för Nettbuss Express samt inom Flygbussarna.

– Det skall bli väldigt roligt att arbeta för ett kunskapsbaserat teknikföretag som Triona. Redan idag har företaget stor kompetens och flera intressanta produkter för kollektivtrafikområdet. Jag kommer att bidra med min kunskap och erfarenhet med målet att effektivisera våra kunders verksamhet, säger Mats Johansson.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)