Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ybuss tar ny paus

Tar paus på nytt.

Expressbussföretaget Ybuss pausar åter trafiken från och med måndag den 7 september. Företaget konstaterar att covid-19-pandemin fortsätter att negativt påverka efterfrågan på resor. I slutet av november kommer Ybuss att utvärdera situationen inför julperioden.

I mitten av juni tog Ybuss åter upp trafiken sedan den varit pausad från den 24 mars på grund av covid-19-pandemin. Beslutet att återuppta trafiken fattades av Ybuss efter regeringens besked att åter tillåta inrikes resande från den 13 juni.

Trafiken har på flera sätt anpassats för att skapa tryggare resor, bland annat har endast 50% av bussens platser varit bokningsbara. Rådande situation gör trots allt att den efterfrågan som behövs för att kunna bedriva trafiken saknas i dagsläget, konstaterar Ybuss. Trafiken pausas därmed från och med måndag den 7 september.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)