Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tallink Silja vinterkryssar till Visby

Visby blir kryssningsdestination i jultid.

Rederiet Tallink Silja lanserar nu möjligheter att för första gången på 30 år kryssa till Visby vintertid. Rederiets kryssningar i sommar till Gotland och Norrland blev en stor framgång med, enligt Tallink Silja, 26 slutsålda kryssningar. Nu satsar rederiet på fyra julkryssningar till Visby med Silja Symphony.

– Fortsatta reserestriktioner och osäkerhet gör att intresset för upplevelser inom Sverige är större än någonsin. Gotland är en av Sveriges mest älskade destinationer, och feedbacken från kunderna under våra kryssningar till Visby i somras var fantastisk. Därför vill vi nu erbjuda möjligheten att njuta av Visby även i vinterskrud, och få en fantastisk julstämning med julbord, shopping och julaktiviteter i toppklass under resan dit, säger Marcus Risberg, vd för Tallink Silja.

– Att Tallink Silja väljer att besöka oss även i advents- och juletid betyder oerhört mycket för det lokala näringslivet, inte minst i dessa utmanande tider. Gäster kommer att mötas av en välkomnande atmosfär kryddad med ljus, ljud och dofter, och våra företagare och föreningar står redo att erbjuda minnesvärda upplevelser med alltifrån kulturevenemang och marknadsstånd till lokal mat och dryck. Självklart kommer även våra världskända Covid-riddare att välkomna alla gäster vid kajen, säger Magnus Olsson, verksamhetsledare för Visby Centrum.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)