Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Taxikampanj för att vinna tillbaka resenärer

Taxiförbundet startar kampanj för att vinna tillbaka resenärer.

Svenska Taxiförbundet inleder idag, måndag, en kampanj som syftar till att vinna människors förtroende och åter få vana taxiresenärer att åka taxi. Taxinäringen har tagit storstryk under covid-19-pandemin. Kampanjen är den största hittills från Taxiförbundet.

Kampanjen pågår under åtta veckor under temat Taxi med omtanke.

– Vi har alltid fokuserat på resenärernas trygghet, och det är extra viktigt just nu. Med kampanjen vill vi vinna människor förtroende och åter igen få vana taxiresenärer att åka taxi.

–Med kampanjen vill vi visa hur vi tillsammans reser med omtanke och att taxi är ett bra sätt att undvika trängsel när du behöver resa, säger Kenan Harbas, PR- och kommunikationsansvarig på Svenska Taxiförbundet.

Kampanjen är framtagen tillsammans med reklambyrån Herlin Widerberg och kommer gå brett i sociala medier såsom Facebook, Instagram, Linkedin och Youtube under åtta veckor. I samband med kampanjen lanseras en ny kampanjsida taximedomtanke.se som filmerna länkar till.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)