Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Almedalsveckan blir en hybrid

Almedalen. Foto: Ulo Maasing.

Årets Almedalsvecka blev inställd på grund av covid-19-pandemin. Nästa år kommer Almedalsveckan att bli en hybrid med start den 4 juli. Utgångspunkten är digitala evenemang som ger en möjlighet att växla upp om man får och det går, meddelar huvudarrangörerna i samråd med Region Gotland.

Det upplägg som veckan får är att arrangörer av olika evenemang ska kunna direktsända dessa från olika platser i Visby. När det gäller publik kommer det antal personer att kunna vara på plats som tillåts enligt de restriktioner som då gäller.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)