Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny servicemarknadschef hos VDL i Sverige

David Ståhl, ny servicemarknadschef hos VDL i Sverige.

Busstillverkaren VDL Bus & Coach har rekryterat David Ståhl som ny servicemarknadschef i Sverige. Han efterträder Jukka Anttonen som avslutar sitt tillfälliga uppdrag i slutet av 2020. David Ståhl har 18 års erfarenhet från olika tjänster i personbilsbranschen i Sverige. David Ståhl har arbetat som servicechef, märkeschef och platschef för flera olika bilmärken.

– Jag är väldigt glad över att börja arbeta på VDL Bus & Coach och att få vara en del av övergången till ett utsläppsfritt transportsystem. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med organisationen för att fortsätta utvecklingen av servicemarknadsstödet för VDL:s kunder i Sverige, säger David Ståhl.

– Med sin gedigna bakgrund och höga ambition kommer David leda servicemarknadsorganisationen med tydligt fokus att leverera klassledande servicemarknadsstöd i samarbete med våra kunder och Service Partners, säger Fredrik Dahlborg, vd för VDL Bus & Coach Sweden.

– Fokus för VDL Bus & Coach är att stötta våra kunder på bästa möjliga sätt. En del av detta är att vi fortsätter satsa på servicemarknaden. Rekryteringen av David Ståhl som ny servicemarknadschef är ett exempel, ett annat är samarbetet som vi inledde härom veckan med Servicexperten. Vi ser mycket positivt på framtiden för transporter med buss och fortsätter att investera i forskning och utveckling.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)