Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Turistbussföretagen flyttar sin resemarknad

Lundsbrunn, där Svenska Turistbussföretagen håller sin resmarknad i augusti. Foto: Wikimedia Commons/Västgöten.

Branschorganisationen Svenska Turistbussföretagen har beslutat att flytta sin resemarknad som var planerad att äga rum i april för att inte konkurrera med Sveriges Bussföretags Busstorget och RK:s TUR som även de äger rum i april.”Vår tanke har aldrig varit att att gå i konfrontation med varken RK Travel eller Sveriges Bussföretag”, skriver Turistbussföretagen i ett pressmeddelande.

Istället flyttar Svenska Turistbussföretagen sitt arrangemang till torsdagen den 19 och fredagen den 20 augusti på Lundsbrunn Resort & Spa. Markanden är, enligt arrangörerna, öppen för relevanta företag i branschen: turistbyråer, färjebolag, resegrossister, hotell och besöksmål. På marknaden kommer det också attfinnas möjlighet till provkörning av turistbussar.

Share Dela

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)