Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fria webinarier om kollektivtrafik

Foto: Midtrafik.

Den danska organisationen Kollektiv Trafik Forum erbjuder en rad webinarier, alltså digitala seminarier, som är öppna för alla som har ett yrkesmässigt intresse för kollektivtrafik. Webinarierna är kostnadsfria och många av dem kan också vara intressanta för en svensk fackpublik. Webinarierna är oftast omkring en timme långa och hålls på Kollektiv Trafik Forums digitala kanal KTF Transmission (klicka här).

De närmaste veckorna hålls webinarier om mobilitetsplanering och bilfria städer, minskning av biltrafik i städerna, hållbara transporter, grön regionbusstrafik, utveckling till grön busstrafik med mera.

Webinarierna är oftast en halvtimme eller en timme långa och hålls ibland på engelska ibland på danska.

Danska Kollektiv Trafik Forum är en organisation som saknar motsvarighet i Sverige och vänder sig till alla med ett yrkesmässigt intresse för kollektivtrafik. Syftet är att stärka dialogen mellan parterna i kollektivtrafiken.

Medlemmar är regionala kollektivtrafikmyndigheter, operatörer, organisationer, regioner, kommuner, konsultföretag, utbildningsanstalter med mera. Organisationens hemsida hittar du genom att klicka här.

Taggat som: ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)