Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Guider laddar för tiden efter pandemin

Anna-Lena Söderlund Törnell, ny ordförande för Sveriges Guideförbund.

Sveriges Guideförbund, SveGuide, förnyar styrelsen och laddar för tiden efter pandemin när resandet och turismen åter kommer igång. Föreningen har vid sitt årsmöte valt fem nya medlemmar till sin styrelse om åtta ledamöter, bland dem en ny ordförande.

– Sveriges auktoriserade guider är en yrkesgrupp som sett hela sin marknad försvinna under pandemin. Det har varit svårt för många, vi hoppas att det snart är över. Under året har guidekollektivet blivit mycket mer digitalt, så nu är det mycket digitalt nätverkande och fortbildning i en omfattning som vi inte bedrivit tidigare.

– Vi räknar med att bli bättre, stärkta och rustade att möta gäster när de kommer. Det säger Anna-Lena Söderlund Törnell, nyvald ordförande i SveGuide tillika ordförande i Dalarnas Guide & Kultur.

SveGuide räknar med att det inte kommer att vara som tidigare när pandemin väl är över och resandet kommer igång igen. Det kommer att bli mer fokus på säkra turer, kanske mindre grupper och mycket utomhus och i trygga miljöer.

Det här är SveGuides nya styrelse:

Anna-Lena Söderlund Törnell ordförande (nyval) Falun; Amanda Hessle (omval) Torsö; Caroline Knutsson-Hall (nyval), Stockholm; Anette Bargel, (nyval), Lysekil; Galina Moroz (omval); Gävle, Ann-Sofi Nilsson (nyval), Lund; Tapio Alakörkkö (nyval), Umeå.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)