Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fredrik Reinfeldt tar över biodrivmedel och petroleum

Fredrik Reinfeldt blir ny ordförande för petroleum- och biodrivmedelsindustrins branschorganisation. Foto: Peter Knutson.

Den tidigare moderatledaren Fredrik Reinfeldt blir ny ordförande för petroleum- och biodrivmedelsindustrins branschorganisation Drivkraft Sverige. Organisationen hette tidigare Svenska Petroleum och Biodrivmedel Institutet (SPBI). Reinfeldt utses vid Drivkraft Sveriges stämma den 27 maj och efterträder då Ewa Björling som styrelsens ordförande.

– Det viktigaste steget för att nå ett hållbart samhälle som ligger framför Sverige är omställningen av drivmedel och mobilitet. Det måste genomföras med stor beslutsamhet, kunskap och baserat på kommersiellt gångbara lösningar. Jag ser fram emot att arbeta för att förverkliga allt det, säger Fredrik Reinfeldt.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)