Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

E-hälsomyndigheten informerar reseföretag och andra om covidbevis

Foto: Erik Cronberg/DIGG/E-hälsomyndigheten.

Inför introduktionen av covidbevisen den 1 juli satsar E-hälsomyndigheten på att hjälpa reseföretag, regioner, organisationer, myndigheter och vaccinatörer att kommunicera om covidbevisen, hur de fungerar och vad som gäller. På sin webbplats har myndigheten samlat informationsmaterial och länkar för dem som kommunicerar om resor, vaccinationer och covidbevis.

Med covidbevisen kan den som ska resa i Europa enkelt och säkert visa att man har blivit vaccinerad mot covid-19. Informationsmagterialet består av flygblad, affischer och en kort informationsfilm om covidbevis.

Klicka här för att komma till den aktuella sidan på E-hälsomyndighetens webplats.

Share Dela

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)