Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nya toppar i Keolis Sverige

Fredrik Wall. Foto: Keolis.

Keolis Sverige har stärkt sin ledningsgrupp och utsett Mikael Wågberg till direktör anbud, kontrakt och inköp. Vidare blir Fredrik Wall IT- och verksamhetsutvecklings-direktör.

Mikael Wågberg verkar sedan tidigare i Keolis Sveriges ledningsgrupp som Inköpsdirektör och Chefsjurist och vidgar nu sitt ansvarsområde till att även omfatta anbud och kontrakt. Han har flera års erfarenhet av ledningsgruppsarbete från bland annat Green Cargo.

Mikael Wågberg. Foto: Keolis.

Fredrik Wall kommer senast från rollen som verksamhetsutvecklingschef på Keolis. Han har tidigare erfarenhet av chefsbefattningar från bland annat Axfood. Fredrik Wall har även verkat som konsult inom IT, teknik och verksamhetsutveckling hos bland annat Navigo och Accenture.

– Mikael Wågberg och Fredrik Wall bidrar till Keolis inom områden som gör att vi stärker vår konkurrenskraft och förmåga att möta våra uppdragsgivares behov nu och i framtiden, säger Keolis VD Jan Kilström.

Både Mikael Wågberg och Fredrik Wall har fram till nu varit tillförodnade för de roller de nu tillträder.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)