Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking Line adventskryssar till Visby

Viking Line arrangerar i år för första gången adventskryssningar till Gotland.

I samband med att pandemirestriktionerna nu till stor del avvecklas meddelar rederiet Viking Line att man för första gången kommer att göra tre adventskryssningar från Stockholm till Visby – den 5, 12 och 19 december. Kryssningarna görs med Viking Cinderella som också gör julaftons- och nyårskryssningar till Mariehamn.

– I takt med att pandemin klingar av och vaccinationstäckningen i samhället ökar, har intresset för Östersjökryssningar närmast exploderat. Sommarens kryssningar till inhemska destinationer som Höga Kusten, Visby och Ystad har gått åt som smör i solsken. Reseupplevelsen normaliseras dessutom ytterligare nu när de flesta pandemirestriktioner äntligen avvecklas. Därför satsar vi i år för första gången på vinterkryssningar till Visby, säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien.

Adventskryssningarna till Visby innehåller två kvällar ombord och en dag på Gotland med möjlighet att gå på julkonsert eller ta en guidad stadsvandring i Visby.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)