Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Busstorget öppnar dörrarna

Vimmel på Busstorget 2019 då evenemanget senast ägde rum fysiskt – då liksom i år i Tylösand. Foto: Paula Isaksson.

Efter att ha varit digitalt förra året och helt inställt på grund av pandemin 2020 öppnar nu Busstorget 2022 för bokning. Busstorget är sedan 2015 den stora mötesplatsen för den svenska turistbussbranschen, med seminarier, föredrag, provkörning av bussar med mera.

Just nu pågår planeringen för program, provkörningar, utställning och middag för fullt under ledning av Sveriges Bussföretags Oscar Sundås och Ywonne Karlsson. Då läget rörande restriktioner i dagsläget ännu är oklart för tidpunkten följer arrangörerna utvecklingen noga.

– Vi ser fram emot att få möta medlemsföretag och intressenter i Tylösand 24-25 mars 2022. Vi har fått otroligt många positiva kommentarer inför årets Busstorg – vi är många som längtar efter att ses och mötas igen efter det stålbad som pandemin inneburit för bussbranschen, säger Anna Grönlund, branschchef för Sveriges Bussföretag och moderator under Busstorgets program.

– Självklart följer vi de riktlinjer som gäller och vi har en bra dialog med hotell Tylösand. I dagsläget ser vi fram emot att kunna genomföra Busstorget 2022 den 24-25 mars i Tylösand tillsammans med landets ledande fordonsleverantörer.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)