Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

IT-mässa för kollektivtrafik skjuts upp

Fackmässan om IT i kollektivtrafiken, IT-Trans, senareläggs i år på grund av pandemin. Foto: Messe Karlsruhe.

Coronapandemin fortsätter att ställa till det för branschmässorna. På torsdagen beslutade arrangörerna av IT-mässan och konferensen IT-Trans att senarelägga mässan som var planerad att äga rum i tyska Karlsruhe den 8 – 10 mars.

Nya datum för IT-Trans är istället 10 – 12 maj på mässanläggningen i Karlsruhe.

IT-Trans är ett arrangemang som normalt återkommer vartannat år och som är fokuserat på IT och intelligent transportsystem i städer. Mässan arrangeras v den internationella kollektivtrafikunionen UITP tillsammans med Messe Karlsruhe.

– Utställningar och konferenser som IT-Trans bygger på personliga kontakter. På grund av pandemin och den starka ökningen av smittan de senaste veckorna har vi gemensamt beslutat att senarelägga mässan. Beslutet är fattat mot bakgrund av de rådande restriktionerna i delstaten Baden – Württemberg som gör att utställningar och konferenser inte kan äga rum nu. Vi är optimistiska när det gäller att stå värd för ett framgångsrikt arrangemang i maj, skriver arrangörerna i en kommentar till beslutet.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)