Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Svenska Neoplan stärker bussförsäljningen

David Montague, ny key account manager vid Svenska Neoplan. Foto: Privat.

Svenska Neoplan, som i Sverige representerar MAN och Neoplan bussar, har rekryterat David Montague som ny key account manager. Han kommer i första hand att arbeta med försäljning av MAN-bussar för kollektivtrafik och kommer att svara för samarbetet med de stora bussoperatörerna i landet.

David Montague kommer närmast från Bilia Transportbilar där han varit key account manager. Han tillträder sin nya befattning den 7 mars och kommer att vara baserad på Svenska Neoplans kontor i Kungens Kurva i södra Stockholm.

– Vi välkomnar David Montague till Svenska Neoplan. Med Davids gedigna erfarenhet inom fordonsförsäljning och hans erfarenhet som key account manager kommer Svenska Neoplan att stärka sin kundservice, säger Jocke Bay, vd för Svenska Neoplan.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)